Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Ένας λαός, ένα Έθνος... σήμανε και το τέλος της καθεστηκυίας "αριστεράς"!

Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Bashar Al Assad... ένα πολιτικό αριστούργημα. Ο πραγματικός νικητής μιας σύγκρουσης σε πολιτικό, διπλωματικό και στρατιωτικό επίπεδο. Μια νίκη που άξιζαν οι αγώνες του Αραβικού Έθνους από την τεχνητή κατασκευή ενός κατοχικού καθεστώτος απαρτχάιντ στην Παλαιστίνη. Ο "Άξονας της Αντίστασης"... αποδεικνύεται η μοναδική ελπίδα για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης και συνάμα αποκάλυψε το οριστικό τέλος της καθεστηκυίας "αριστεράς" (κυβερνητικής, κοινοβουλευτικής κι εξωκοινοβουλευτικής): ο βασιλιάς είναι γυμνός!
Αμέσως μετά την αποτυχημένη ιμπεριαλιστική επίθεση των ΗΠΑ και της Ε.Ε. με μπροστάρηδες τη Γαλλία του πλασιέ εμπόρων όπλων κι υπαλλήλου των Ρότσιλντ και της διαχρονικής αμερικανόφιλης Αγγλίας, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έβαλε μπροστά για... συγκάλυψη της ήττας το σενάριο: Πούτιν/Τραμπ, Ρωσία και ΗΠΑ δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, απλώς συνωμοτούν.
Η επίθεση εναντίον της Συρίας σχεδιάστηκε κι εκτελέστηκε για έναν απλό στόχο: "Κτυπάμε για να τρομοκρατήσουμε" ώστε στο τραπέζι των πολιτικών διαπραγματεύσεων να μην έχουν το "πάνω χέρι" ο Άσαντ με τον Πούτιν. Τα χημικά όπλα δεν τα πιστεύουν ούτε οι ίδιοι, αλλά χρησιμοποιούνται ως προπαγανδιστικό εργαλείο για την κοινή γνώμη.
Όμως υποβάθμισαν τον παράγοντα Αραβικός στρατός της Συρίας, που χωρίς να χρειαστεί τη βοήθεια των Ρώσων αντιμετώπισε κι εξουδετέρωσε την επίθεση κι έχει όλες τις ικανότητες υπεράσπισης της Συριακής κυριαρχίας.
Η Συριακή αεράμυνα διαθέτει ένα δίκτυο από τουλάχιστον 15 ραντάρ επαγρύπνησης κι εντοπισμού κι επιπροσθέτως τα αντίστοιχα συστήματα του Ιράν που εποπτεύουν τον εναέριο χώρο του Ισραήλ και νοτιοδυτικά Λίβανο και Παλαιστίνη. Επίσης 10 συστήματα-πλατφόρμες αντιαεροπορικών πυραύλων S-75 και S-125, 16 μετακινούμενα συστήματα 2K12 Kub, 28 συστήματα 9K317E Buk-M1/2E, 14 μετακινούμενες πυραυλικές πλατφόρμες 9K33 Osa. 40 μετακινούμενα συστήματα αεράμυνας Pantsir-S1, 40 συστήματα αεράμυνας Igla-S Strelets, 20 αμυντικά πυραυλικά συστήματα 9K31 Strela-1 και 30 συστήματα 9K35 Strela-10’’ 1.
Αν μιλήσουμε για επίγειες επιχειρήσεις οι όποιες συγκρίσεις δεν έχουν περιθώρια αντιστοίχησης. Ένας στρατός μαζί με τις δυνάμεις του "Άξονα της Αντίστασης" διαθέτει 7ετή πολεμική συμμετοχή σε επιχειρήσεις απέναντι σε σκληροτράχηλους φονιάδες μισθοφόρους κι αυτό από μόνο του είναι που αυτές οι δυνάμεις δεν αντιμετωπίζονται, είναι ανίκητες.
Σήμερα η Συρία είναι πιο ισχυρή από ποτέ κι έχει στο πλευρό της όλες τις αντιιμπεριαλιστικές δυνάμεις του πλανήτη: Κούβα, Βενεζουέλα, Βολιβία... Λατινική Αμερική, Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, όλα τα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα του κόσμου, εναντίον του ιμπεριαλισμού και της νεοαποικιοκρατίας.
Σήμερα η Συρία αντιπροσωπεύει ολόκληρο το Αραβικό Έθνος εναντίον των αραβικών φιλοσιωνιστικών μοναρχικών καθεστώτων, γνωρίζει να διακρίνει τους φίλους από τους εχθρούς.
Σήμερα η Συρία είναι έτοιμη και θα απελευθερώσει κάθε σπιθαμή Συριακής γης. Οι λακέδες των ιμπεριαλιστών θα νοιώσουν και θα πληρώσουν τη στράτευσή τους με την ιμπεριαλιστική επίθεση.
Το τουρκικό φασιστικό καθεστώς που συντάχθηκε στο πλευρό της δύσης θα εγκαταλείψει κάθε εκατοστό κατεχόμενης Συριακής πατρίδας κι η ώρα της απελευθέρωσης του Γκολάν θα 'ρθει.
Οι Κούρδοι του YPG είχαν μια ευκαιρία να μην έστω ουδέτεροι, τουναντίον στρατεύτηκαν με τη δύση και τους νεοαποικιοκράτες κι αυτό θα το πληρώσουν από τον ίδιο τον κουρδικό λαό, αλλά κι όταν έρθει η ώρα της απελευθέρωσης των κατεχόμενων εδαφών στη βόρεια Συρία.
Το γεγονός αυτής της νίκης σηματοδοτεί τον ρόλο της Συρίας στο Αραβικό έθνος από τη στάση όλων των Παλαιστινιακών οργανώσεων Αντίστασης:
Η ιστορική Φατάχ (Fatah) καταδικάζει με σκληρή αποφασιστικότητα την επίθεση εναντίον της Συρίας: (twitter και facebook).
Το Κίνημα της Παλαιστινιακής Τζιχάντ (Jihad) καταδικάζει την αμερικάνικη επίθεση κι εκφράζει την πλήρη υποστήριξη στον πρόεδρο Άσαντ: (altahrir).
Το Λαϊκό Κίνημα για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (FPLP) καταγγέλλει με αποφασιστικότητα την αμερικανική επίθεση, τα "αραβικά αντιδραστικά καθεστώτα" που αντιτίθενται στον Άσαντ και το Ιράν και καλεί για "πλήρη αλληλεγγύη στην κυβέρνηση της Συρίας κι υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας της": (pbs.twimg).
Το Κίνημα των Μουζαχεντίν της Παλαιστίνης (PALESTINE MUJAHIDEEN) καταδικάζοντας αποφασιστικά την επίθεση εναντίον της Συρίας πρόσθεσε ότι πως είναι και μια επίθεση εναντίον όλου του μουσουλμανικού κόσμου (twitter).
ΤοΔημοκρατικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης(FDLP) καταδικάζοντας την επίθεση εναντίον της Συρίας επανέλαβε την υποστήριξή της στην ενότητα της Συρίας υπό την ηγεσία του Άσαντ (twitter).
Η Χαμάς, η μεγαλύτερη σε δύναμη οργάνωση της Αντίστασης που ανοικτά είχε προσχωρήσει στο κίνημα της "αραβικής άνοιξης made in USA", εγκατέλειψε τη Δαμασκό και συνεργάστηκε με τους Νατοϊκούς φονιάδες αποκεφαλιστές του "ελεύθερου συριακού στρατού"-FSA και προσπαθεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με την ηγέτιδα στον Αραβικό κόσμο Συρία (Η Χαμάς τώρα ζητάει "άφεση αμαρτιών" από τη Συρία...), έκανε τη μεγάλη στροφή με τον πιο επίσημο τρόπο όταν επισημαίνει "τη ντροπιαστική επίθεση εναντίον της Συρίας που είναι επίθεση εναντίον του μουσουλμανικού κόσμου... παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας της Συρίας με σκοπό να προωθήσουν οι σιωνιστές τα σχέδιά τους": (twitter).
Η ανοικτή και χωρίς "ναι μεν αλλά..." στάση της Χαμάς υπέρ της Συρίας του Άσαντ προκαλεί νέες ανακατατάξεις στην Παλαιστινιακή Αντίσταση και συνολικά τη Μέση Ανατολή. Η Χαμάς που αγκάλιασε πολύ νωρίς την "αραβική άνοιξη" της δύσης και του Ισραήλ εναντίον της Συρίας (H Χαμάς μπροστά στη διάσπαση κι υποταγμένη στον σουλτάνο;), ουσιαστικά αποστασιοποιείται επισήμως από το αντί_Συριακό τόξο (Τουρκία, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, όπως κι η Φατάχ που στον Αραβικό Σύνδεσμό ο Αμπάς αποδέχτηκε την αποβολή της Συρίας. Η στάση της Χαμάς εξόργισε και του Νατοϊκούς μισθοφόρους του FSA (συμμάχους της Τουρκίας αλλά ταυτοχρόνως και συμμάχους των Κούρδων του YPG στα ακόμη για την ώρα κατεχόμενα εδάφη στη βόρεια Συρία), που κατηγορούν τη Χαμάς ότι "εξαγοράστηκε" από το Ιράν. Βέβαια με αυτή την κατηγορηματική νέα θέση υπέρ της Συρίας από τη Χαμάς η Παλαιστινιακή οργάνωση Αντίστασης "επιλύει" και τα εσωτερικά προβλήματα που υπήρχαν από αυτούς που διαφώνησαν με την προσχώρηση στο μέτωπο εναντίον του Άσαντ και μάλιστα χωρίς απόφαση των οργάνων της οργάνωσης.
Φυσικά στο εσωτερικό της Χαμάς οι επικριτές της απόφασης να στηρίξουν την "αραβική άνοιξη made in USA" και να προδώσουν τη Δαμασκό που ήταν η μοναδική χώρα που παρείχε άσυλο, προστασία και βοήθεια στην οργάνωση -όπως και σε όλες τις Παλαιστινιακές οργανώσεις Αντίστασης- συνεχώς επαναλάμβαναν πως ο "ελεύθερος συριακός στρατός"-FSA που υποστήριξε η Χαμάς, αρνήθηκε να κινηθεί εναντίον του Ισραήλ στο Γκολάν ώστε να μειωθούν οι πιέσεις και οι δύο τελευταίοι βομβαρδισμοί στη Γάζα και πήραν την εξής απάντηση από τον FSA: "Εμείς πολεμούμε εναντίον του Άσαντ κι όχι εναντίον του Ισραήλ".
Το "Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης"-Γενική Διοίκηση του Αχμέντ Τζιμπρίλ (Ahmed Jibril), όπως γνωρίζουν πολύ καλά όσοι έχουν ασχοληθεί με την "αραβική άνοιξη" στη Συρία και την Παλαιστινιακή υπόθεση, δεν χρειάζεται "συστάσεις" για τη στάση του.
Με την έναρξη της "αραβικής άνοιξης made in USA", ήταν η πρώτη και μοναδική Παλαιστινιακή οργάνωση που συστρατεύτηκε στο πλευρό της Συρίας από την πρώτη στιγμή κι είναι η ψυχή, η καρδιά της Παλαιστινιακής "Ταξιαρχίας Ιερουσαλήμ" που με τους Φενταγίν της είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα μαζί με τη Χεζμπολάχ και τον Αραβικό στρατό της Συρίας.
Με τον Ahmed Jibril στη Δαμασκό...*
Το "Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης"-Γενική Διοίκηση ιδρύθηκε το 1968 (διάσπαση του PFLP) εκτιμώντας ότι εγκαταλείπεται ο ένοπλος αγώνας, είναι χαρακτηρισμένη ως "τρομοκρατική οργάνωση" από ΗΠΑ (1997), Ισραήλ, Αγγλία, Καναδά κι άλλες δυτικές χώρες. Μάλιστα πολλές Παλαιστινιακές οργανώσεις το έχουν χαρακτηρίσει "όργανο" της Χεζμπολάχ με την οποία πολέμησε πάντα στο πλευρό της στο Λίβανο, στη Γάζα κι όπου συγκρούεται η Παλαιστινιακή Αντίσταση με τους σιωνιστές.
Δεν είναι τυχαίο πως η γνωστή για το ρόλο της "wikipedia" (δυστυχώς για πολλούς έγκυρη πηγή πληροφόρησης) που επισημαίνει κι ενημερώνει "δημοκρατικά": "During the Syrian Civil War, Jibril was a notable supporter of the Assad government and PFLP-GC members helped government forces to fight the Syrian opposition". Όπου χαρακτηρίζει "εμφύλιο" την ιμπεριαλιστική επίθεση και τους φονιάδες μισθοφόρους "Συριακή αντιπολίτευση"). Είναι η οργάνωση που κράτησε την Αντίσταση στον "ελεύθερο συριακό στρατό" που κατέσφαζε Παλαιστίνιους στον καταυλισμό 200.000 Παλαιστινίων στο Yarmouk, δημιούργησε τις Παλαιστινιακές Ταξιαρχίες στη Συρία. Μάλιστα το 2012 (18 Δεκέμβρη) εκδιώχθηκε από Palestinian National Council (PNC), την παλιά Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης ως "ακροαριστερή" οργάνωση, γιατί διαφωνούσε κάθετα με το Όσλο. Το Στρατιωτικό Τμήμα της οργάνωσης, φόβος και τρόμος για τους σιωνιστές, είναι οι Ταξιαρχίες "Jihad Jibril Brigades". Πήραν το όνομα του Μάρτυρα της Παλαιστινιακής Αντίστασης Mohammed Jihad Ahmed Jibril, γιου του Ahmed Jibril, που δολοφονήθηκε άνανδρα από τη Μοσάντ στις 20 Μάη 2002 στη Βηρυτό.
* Θα ήταν ψέμα κι υποκρισία αν υποστηρίζαμε πως ο καθένας που γράφει δεν έχει τις δικές του "συμπάθειες" σε κινήματα και πολιτικά ρεύματα... Ακόμη κι η φωτογραφία έχει πολιτικές συμπάθειες και δεν είναι "ουδέτερη"... γιατί όπως λέει ο φίλος Μάριος Λώλος -βρεθήκαμε μαζί ανθρώπινη ασπίδα μέσα στη βομβαρδιζόμενη Γάζα- "ο φωτογράφος επιλέγει πότε, τι στιγμή που το δάκτυλο θα πατήσει για το κλικ"...
Η Συρία των Άσαντ ήταν πάντα το σταθερό σημείο αναφοράς κι η μοναδική χώρα που δεν εγκατέλειψε ΠΟΤΕ την Παλαιστινιακή Επανάσταση. Οι γνώστες της Μέσης Ανατολής και των πολιτικογεωστρατηγικών διεργασιών γνωρίζουν πολύ καλά πως στον Πόλεμο του Γιομ Κιπούρ (Οκτώβρης 1973) οι Σύροι πολέμησαν υπό την Παλαιστινιακή σημαία.
Η 7ετης ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας κι η ανοιχτή συνεργασία όλων των αραβικών δικτατορικών καθεστώτων με το Ισραήλ ανέδειξαν ως μοναδικό πόλο Αντίστασης κι υπεράσπισης της Παλαιστινιακής υπόθεσης τη Συρία, τον "Άξονα της Αντίστασης"... μοναδική ελπίδα για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης από τη σιωνιστική κατοχή.
Συνοψίζοντας κι ελπίζοντας για όσους "αντέξουν" την ανάγνωση ότι θα βρουν ορισμένα χρήσιμα στοιχεία και αποσιωπημένες πληροφορίες για το θέμα, θα επισημάνουμε εκ νέου τα σύγχρονα όπλα του υπερεθνικού κεφαλαίου: ΜΜΕ-δημοσιογραφία, "δικαιωματική αριστερά" και με την ανάδειξη της ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας κι η παραδοσιακή καθεστηκυία αριστερά, όπως  και το πάλαι ποτέ "ειρηνιστικό κίνημα".
Το υπερεθνικό κεφάλαιο βρίσκεται πάντα δύο βήματα μπροστά από τις γεωπολιτικές εξελίξεις, ως αναγκαιότητα επιβολής των ιμπεριαλιστικών ταξικών επιλογών.
Με τα ΜΜΕ και το σύνολο της στρατευμένης από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δημοσιογραφίας έχουμε ασχοληθεί επανειλημμένα αυτά τα επτά χρόνια και προσφάτως: Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ διέφυγε σε ρωσικό καταφύγιο...

Το σημερινό με τους δαιμόνιους ρεπόρτερ του CNN σε αμερικάνικες βάσεις στα εδάφη που κατέχουν ακόμη μαζί με τους Κούρδους του YPG σε βόρεια περιοχή της Συρίας, που μυρίζουν κι εντοπίζουν τα χημικά όπλα του Άσαντ είναι η κορύφωση κι άνευ σχολιασμού.
Για την ευρωπαϊκή "αριστερά" των κυβερνήσεων ή την εξωκοινοβουλευτική, που χωρίς ΚΑΜΙΑ αμφιβολία στρατεύτηκε στο άρμα των ιμπεριαλιστών δεν έχει πλέον κανείς αμφιβολία. Το "ελληνικό" φαινόμενο της στήριξης των "εξεγερμένων" της Συρίας για ολόκληρα επτά χρόνια είναι η τρανή απόδειξη.
Σήμερα θα αναρωτηθούμε και για την παραδοσιακή, την καθεστηκυία αριστερά. Γιατί;
Αίφνης ταυτίζεται με την "αριστερά"-Σόρος στο ζήτημα της ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας κι όχι μόνον.
"Ενδοϊμπεριαλιστικές" αντιθέσεις έχουμε στη Συρία κι αγωνιζόμαστε για την "ειρήνη", δηλαδή ότι πιο αόριστο, γενικόλογο κι οπισθοδρομικό σήμερα που η ήττα των ιμπεριαλιστών στη Συρία σηματοδοτούν τους αγώνες των λαών σ' ολόκληρο τον πλανήτη.
Η εναλλακτική πολιτική των ΗΠΑ για να "απαλύνει" την ήττα της είναι σαφής: ΗΠΑ και Ρωσία, αλλά και Κίνα μοιράζουν τον κόσμο, έχουν συμφωνήσει... Δεν προστάτευσαν οι Ρώσοι την Αφρίν... Οι Ρώσοι δεν αντιμετώπισαν την πυραυλική επίθεση εναντίον της Συρίας κ.α.π.
Την ιδεολογική και πολιτική προσέγγιση του δόγματος των "ενδοϊμπεριαλιστικών" αντιθέσεων, με απόλυτη διαύγεια μας δίνει ο Θύμιος Παπανικολάου στο περιοδικό "Ρεσάλτο" και μόνον οι τυφλοί θα μπορούσαν να διαφωνήσουν: "Συρία: Μπροστά στις πολεμικές επιθέσεις του ιμπεριαλισμού δεν υπάρχει η πολυτέλεια της «ουδετερότητας»" και "Η εξίσωση της Ρωσίας με τον πλανητικό ιμπεριαλισμό".
Εμείς απλώς θα αναρωτηθούμε και θα απαντήσουμε:
Ποιος εισέβαλε και βομβάρδισε το Βιετνάμ;
Ρωσία και Κίνα
Ποιος εισέβαλε και βομβάρδισε τον Παναμά;
Ρωσία και Κίνα
Ποιος εισέβαλε και βομβάρδισε το Αφγανιστάν;
Ρωσία και Κίνα
Ποιος εισέβαλε και βομβάρδισε το Ιράκ;
Ρωσία και Κίνα
Ποιος εισέβαλε και βομβάρδισε τη Γιουγκοσλαβία;
Ρωσία και Κίνα
Ποιος εισέβαλε και βομβάρδισε τη Λιβύη;
Ρωσία και ΚίναΠοιος εισέβαλε και βομβαρδίζει την Υεμένη;
Ρωσία και Κίνα
Ποιος αποσταθεροποίησε με πραξικοπήματα δολοφονίες (μεταξύ αυτών του Σαλβαδόρ Αλλιέντε) και το σχέδιο Κόνδωρ" τη Λατινική Αμερική;
Ρωσία και Κίνα
Ποιος αποσταθεροποίησε την Ουκρανία και τροφοδοτεί τον πόλεμο στο Ντόνμπας;
Ρωσία και Κίνα
Ποιος απειλεί τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας;
Ρωσία και Κίνα
Ποιος προωθεί τους πολέμους και πραξικοπήματα στην Αφρική, όπου δολοφονεί προοδευτικούς ηγέτες και τροφοδοτεί την παράνομη μετανάστευση προς την Ευρώπη;
Ρωσία και Κίνα
Ποιος προστατεύει τους φονιάδες που φυγαδεύτηκαν από τη Συρία και πραγματοποιούν επιθέσεις και στην Ευρώπη;
Ρωσία και Κίνα
Ποιος επιθυμεί "Κόσοβο" και "Μακεδονία" των Σκοπιανών στα Βαλκάνια;
Ρωσία και Κίνα 
Ποιος επιθυμεί να μην εφαρμόζονται οι αποφάσεις του ΟΗΕ για την Παλαιστίνη και την Κύπρο μας;
Ρωσία και Κίνα
Ποιος πραγματοποίησε το φασιστικό πραξικόπημα στην Ελλάδα στις 21 Απρίλη 1967;
Ρωσία και Κίνα
Ποιος σήμερα βομβαρδίζει τη Συρία;
Ρωσία και Κίνα
Ε... δίκαίως η Ρωσία και Κίνα είναι μέρος των "ενδοϊμπεριαλιστικών" αντιθέσεων.
Δικαίως κι όχι αδίκως λοιπόν η "μεταρρυθμιστική αριστερά", η "αντιρατσιστική κι αντιεθνικιστική αριστερά", η εξωκοινοβουλευτική "αριστερά", τώρα κι η καθεστηκυία αριστερά ανησυχούν για τους πολλούς ιμπεριαλισμούς.
Κι αυτές οι "αριστερές" ανησυχίες δικαίως ταυτίζονται με εκείνες της δεξιάς... 
Δικαίως κι όχι αδίκως ανησυχούν για το μέλλον του λαού της Συρίας: Η "αριστερά" του Στέιτ Ντιπάρτμεντ κι ούτε ένα... αγριολούλουδο!

Δικαίως κι όχι αδίκως ανησυχούν για την "πορεία του σοσιαλισμού" στην Κούβα, αφού στηρίζει τη Συρία, αλλά ανησυχούν και για το μέλλον της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, για το μέλλον της Βολιβίας... ανησυχούν γενικώς για τους λαούς!
Φυσικά δεν ανησυχούν, δεν προβληματίζονται για τις θέσεις και τους αγώνες των Σύρων κομμουνιστών, τόσο στην κυβέρνηση Άσαντ, όσο και στα πεδία των μαχών εναντίον των εισβολέων...
Φυσικά δεν ανησυχούν, δεν προβληματίζονται με τους Τρεις Πατριάρχες που χαστουκίζουν τους ιμπεριαλιστές!, ενώ αυτοί αναζητούν "ενδοϊμπεριαλιστικές" αντιθέσεις και φυσικά ποτέ δεν τους πέρασε από τη σκέψη τι είναι η Συρία για τη δική μας πατρίδα: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!
Μ' αυτές τις πυραυλικές επιθέσεις και βομβαρδισμούς εναντίον της Συρίας ο Συριακός λαός σφυρηλατεί την εθνική-λαϊκή-πατριωτική του ενότητα κι η ιστορία θα είναι αμείλικτη για όσους σήμερα στρέφουν αλλού το πρόσωπο.


Δαμασκός, Πλατεία των Ομεϋαδών (όσοι την έχουν περιδιαβεί κατανοούν)... αυτοί οι νέοι και οι νέες χορεύουν όταν τους βομβαρδίζουν οι εξαγωγείς "δημοκρατίας" και μας καλούν με επιγραφές στα πλακάτ που κρατούν να πούμε στις κυβερνήσεις μας, στα πολιτικά κόμματα της Ευρώπης να τους αφήσουν όλοι ήσυχους, δεν ζητούν τίποτα από τους "πολιτισμένους" δολοφόνους της δύσης, τους ισαποστάκηδες της "αριστεράς", απαιτούν να ζήσουν ελεύθεροι στην αγαπημένη τους πατρίδα, τη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου και να επιλέγουν αυτοί τον ηγέτη τους, τον Μπασάρ Αλ Άσαντ, αρέσει δεν αρέσει σε αριστερούς και δεξιούς Ευρωπαίους.

Σήμερα εθνική επέτειος για τη Συρία... 17 Απρίλη 1946 η Συρία αποτίναξε τον σκληρό κι απάνθρωπο Γαλλικό νεοαποικιακό ζυγό κι ανακήρυξε την ανεξαρτησία της. Σήμερα, μετά από 72 χρόνια οι Γάλλοι θέλουν να επιστρέψουν...
Ο Λαός της Συρίας αντιστέκεται και μαζί του, στο πλευρό του οι ελεύθεροι άνθρωποι του κόσμου!
Συρία... Παλαιστίνη... Ένας λαός, ένα Έθνος... σήμανε και το τέλος της καθεστηκυίας "αριστεράς"!
ΓΑΖΑ... μετά την αποτυχημένη επίθεση εναντίον της Συρίας ανεμίζουν τις σημαίες του "Άξονα της Αντίστασης"... οι παρά-ανησυχούντες "αριστεροί" λαμβάνουν το μήνυμα του τέλους γι' αυτό που κατάντησαν την αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου