Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Παιδεραστία: Δεκάχρονο παιδί drag εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης



Δεκάχρονο παιδί drag εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης




O δεκάχρονος έχει ιδρύσει το πρώτο σπίτι για άτομα της drag κοινότητας κάτω των 20 ετών, το οποίο ονομάζεται «Haus of Amazing» και αναμένεται να ανοίξει σύντομα

Η Εβδομάδα Μόδας έχει ξεκινήσει και τα βλέμματα έχουν συγκεντρωθεί στη Νέα Υόρκη. Τα πρώτα σχόλια, ωστόσο, δεν αφορούν τόσο τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των διάσημων μοντέλων όσο την εμφάνιση ενός δεκάχρονου παιδιού, που αυτό-προσδιορίζεται ως drag.




O δεκάχρονος Desmond Napoles, όπως είναι το όνομα του, ανέβηκε στην πασαρέλα την Κυριακή το βράδυ, παρουσιάζοντας την κολεξιόν των Gypsy Sport για το φθινόπωρο 2018, τραβώντας όλα τα βλέμματα.





Ο μικρός Desmond, ο οποίος έγινε γνωστός το 2015 ως Desmond is Amazing, όταν παρευρέθηκε στο Pride Parade της Νέας Υόρκης τα τελευταία χρόνια έχει χρησιμοποιήσει τη συνεχώς αυξανόμενη φήμη του για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της κοινότητας LGTBQ.



Μάλιστα, ο ίδιος έχει ιδρύσει το πρώτο σπίτι για άτομα της drag κοινότητας κάτω των 20 ετών, το οποίο ονομάζεται «Haus of Amazing» και αναμένεται να ανοίξει σύντομα.
Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο δεκάχρονος από το Μπρούκλιν περπάτησε στην πασαρέλα, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. 
 http://www.protothema.gr/world/article/760697/dekahrono-paidi-drag-emfanistike-stin-evdomada-modas-tis-neas-uorkis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου