Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Φανταστείτε πόσο σκληρά θα πολεμήσουν για τη Ρωσία!

Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
 
«Αν δείτε πόσο σκληρά αγωνίζονται για τη Συρία,
απλά προσπαθήστε να φανταστείτε πόσο σκληρά
θα πολεμήσουν για τη Ρωσία»
Bashar Al Assad
Πρόεδρος της Συρίας
 
Ακούγεται ως στερεότυπη ανοησία στις μέρες μας όταν το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων του επονομαζόμενου "Συνταγματικού τόξου", αλλά και όλες οι οργανώσεις της λεγόμενης εξωκοινοβουλευτικής "αριστεράς" θεωρούν "εθνικιστικό παραλήρημα" την υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας και με τις όποιες κι ελλάχιστες διαφοροποιήσεις αποφάσισαν να υπάρχει και μία άλλη Μακεδονία, αυτών που ισχυρίζονται πως είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου κι έχουν μακεδονική γλώσσα κι εθνότητα.
Η γενναιόδωρη ειλικρίνεια που πηγάζει στο πρόσωπό του τον οδήγησε από την Κριμαία που γεννήθηκε κι έζησε, να υπερασπιστεί εθελοντικά την πατρίδα ενός άλλου λαού, τη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που απειλείται από τις ίδιες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις που είχε δει τη δράση τους στην Ουκρανία.
Ο Roman Nikolaeviç Filippov από την Κριμαία, μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν... πιλότος της Ουκρανικής πολεμικής αεροπορίας. Μετά το αιματηρό ναζιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία από τη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" και την αμερικάνικη Cia κι όταν μαζικά και με τεράστιθα πλειοψηφία ο λαός της Κριμαίας αποφάσισε να εγκαταλείψει το νεοναζιστικό Ουκρανικό καθεστώς, εισήλθε στις Ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις.
Ο Roman Nikolaeviç Filippov με το Su-25, που επιχειρεί ακόμη και στις κορυφές σπαρτών, κτυπούσε στόχους τρομοκρατών στην περιοχή της Ιντλιμπ, όταν κτυπήθηκε από πύραυλο αμερικάνικο πύραυλο που έχει προμηθεύσει η Ουάσινγκτον στους τρομοκράτες. Πριν την πτώση του αεροσκάφους εκτίναξε το κάθισμα και με το αλεξίπτωτο έφθασε στο έδαφος. Οι ορδές των φονιάδων τον εντόπισαν κι εκείνος με το πιστόλι Stechkinτους αντιμετώπιση μέχρι που τελείωσαν οι σφαίρες του. Όταν τον πλησίασαν με τις κραυγές θανάτου (οι φονιάδες έδωσαν σχετικό βίντεο στη δημοσιότητα για το κατόρθωμά τους), εξαπόλυσε χειροβομβίδα εναντίον τους και μιά άλλη την απασφάλισε ώστε να μην πέσει ζωντανός στα χέρια τους.
Οι Ελεύθεροι όλου του κόσμου υποκλίνονται στον στρατιώτη Roman Nikolaeviç Filippov.
Στερεότυπες ανοησίες όταν αντιμετωπίζεις ως ακροδεξιό πατριωτισμό κι "εθνικισμό" την υπεράσπιση της Πατρίδας και "διαπραγματεύεσαι επίλυση προβλημάτων" στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο, το Αιγαίο την Κύπρο μας. Έτσι κατανοείς πως πριν από 45 χρόνια αποκαλύφθηκε η διεστραμμένη προέλευση του σημερινού αφηγήματος της παγκοσμιοποίησης, ο αποκαλούμενος "αντιφασισμός", από τον "Αιρετικό και Κουρσάρο": «Δεν είμαι αντιφασίστας!»
Όμως ο λαός της Συρίας, περήφανος για την καταγωγή του από τους Σελευκίδες του Μεγάλου Αλεξάνδρου, λαός που μας στάθηκε αδελφικά κι αλληλέγγυα στην κρίση του Μάρτη '87, ενώ η σημερινή Ελλάδα, οι κυβερνήσεις των τελευταίων 7 ετών έχουν στρατευτεί στο πλευρό των φονιάδων Νατοϊκών μισθοφόρων ("Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!), αντιμετώπισε νικηφόρα την επτάχρονη ιμπεριαλιστική επίθεση. Είχαμε επισημάνει πριν δύο χρόνια: Η δύση αγνόησε πως ο λαός της Συρίας διέπεται από "Εθνο"-Μπολσεβικισμό... κι ήρθε η ήττα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου