Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Γιατί δεν έκανε λάθος ο Μίκης

του Κωνσταντίνου Σταθόπουλου

Ποιοι είναι κομμουνιστές; Ποιοι φασίστες; Ποιοι εθνικιστές; Ποιοι οι μπαχαλάκηδες; Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός, ή όχι η Νέα Δημοκρατία, ή η Φώφη, ο Ποτάμης, ο Λεβέντης, ή ο Φράγκος και ο άφραγκος εγκέφαλός του;

Δεν νομίζω να απασχολούσε ή να απασχολεί κανέναν από το πολιτικό, υπηρετικό προσωπικό της Ε.Ε., το Μακεδονικό, η Θράκη, η Ήπειρος, το Αιγαίο ή η Γαύδος.

Συνεχίζουν την ίδια τακτική η οποία δυστυχώς έχει βρει ευήκοα ώτα σε μία μικρή ελπίζω και πιστεύω μερίδα πληθυσμού.

Το Κ.Κ.Ε., δεν κατέβηκε διότι θα κατέβαιναν χρυσαυγήτες και δεν ήθελε να είναι μαζί τους.

Στην βουλή βέβαια δεν πειράζει αυτή η συνύπαρξη. Στο συλλαλητήριο δεν θα τους έδινε άλλωστε κανείς δέκα χιλιάδες ευρώ για να συμμετάσχουν. Αφήστε που θα ήταν σαν να παίρνει θέση και ως γνωστόν το Κ.Κ.Ε. δεν έχει πουθενά ξεκάθαρη θέση, εκτός από το κλασικό πλέον: Για όλα φταίει ο ιμπεριαλισμός, ο καπιταλισμός και... εχθροί των λαών Αμερικάνοι.

Ο ιμπεριαλισμός των άλλων εναντίον μας δεν ενοχλεί. Ο άκρατος καπιταλισμός των τραπεζιτών της Ε.Ε επίσης, καθώς αρνείται πεισματικά την έξοδο. Όσο για τους Αμερικάνους δώστε μου ένα παράδειγμα Αμερικανονατοϊκών συνθηκών που δεν υπηρετεί αυτό το κόμμα. Επίσης είναι το μοναδικό κόμμα στην Ελληνική βουλή με δύο εκπροσώπους. Έναν εντός και έναν εκτός, τον Μπογιόπουλο.

Οι χρησαυγήτες ήρθαν για διαφήμιση και μόνο, απευθυνόμενοι στους αφελείς. Οχτώ χρόνια μνημόνια, ούτε μία κουβέντα εναντίον των Γερμανών. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει (Πλάτωνας συμπόσιον: Ο όμοιος τον όμοιο πάντα πλησιάζει. Λαϊκίζουμε απλά διότι μας περνά ακόμη. Όσο δε απαίδευτος παραμένει ένας λαός τόσο πιο εύκολα χειραγωγήσιμος είναι( τα μνημόνια είναι ευλογία=Πάγκαλος).

Τίποτα δεν λέγεται τυχαία.

Όσο για τον Μίκη και τα λάθη που έχει κάνει ή του προσάπτουν. Συμφωνώ έχει κάνει πολλά λάθη. Επίσης όμως γνωρίζω πως τα έχει πάρει στην πλάτη του και τον ακολουθούν, αλλά δεν τα ακολουθεί.

Κατ' αρχάς μιλούν εναντίον του αυτοί οι οποίοι με μία υπογραφή τους παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία της χώρας, ενώ αυτός δεν υπέστειλε ποτέ σημαία.

Ένα δεύτερο και επίσης σημαντικό γεγονός είναι πως έκανε τα όποια λάθη του βάζοντας εμπρός τα στήθη του και το όνομά του. Δεν κρύφτηκε πίσω από κάποιο πρόσωπο ή κομματικό μηχανισμό.

Και στα λάθη του πρωτοπόρος ήταν.

Ποιος από όλα αυτά τα σκουλήκια δεν θα ήθελε να του μοιάσει;

Και πάμε στο γεγονός που απασχολεί ιδιαίτερα τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης.
Για ποιό λόγο γίνεται αυτός ο πόλεμος των αριθμών; Μα γιατί τρέμουν.

Και εξηγούμαι.

Ανακοινώνοντας 140.000 αμέσως πείθουν τους αφελείς πως ούτε τώρα ο Έλληνας ξεσηκώθηκε. Άρα καθόμαστε ξανά στον καναπέ και περιμένουμε το μοιραίο. Προσπαθούν να πείσουν πως δεν μπορούμε να σταθούμε όρθιοι μπροστά στο υποτιθέμενο θηρίο και πρέπει να υπακούμε στις εντολές του.

Διαβάστε τώρα την αλήθεια.

Δεν ήταν 1.500.000 το πλήθος αυτό. Δεν ήταν καν 1.000.000. Ήταν τουλάχιστον 5.000.000. Ναι φίλοι και εχθροί μου.

Όσοι κατέβηκαν στο συλλαλητήριο και ιδιαίτερα όσοι ταξίδεψαν, άφησαν πίσω ολόκληρες οικογένειες αντιστοίχως σκεπτόμενες.

Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες ήταν πολλαπλασιαζόμενος με τον πατέρα του, την μητέρα του, τον αδερφό ή την αδερφή, τα παιδιά του.

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί φοβήθηκαν, γιατί τρέμουν; Έχουν έρθει αντιμέτωποι με τον μισό πληθυσμό της χώρας.

Όσον αφορά την διοίκηση της αστυνομίας, σε τι να διαφέρει από τις υπόλοιπες δοτές εδώ και χρόνια ηγεσίες που καθοδηγούν ευθεία προς το βάραθρο την πατρίδα και τον λαό της.

Το θέμα τους λοιπόν δεν είναι η Μακεδονία. Το θέμα τους ΕΓΙΝΕ η Μακεδονία.

Να γιατί δεν έκανε λάθος αυτήν την φορά ο Μίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου