Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Η Ελλάδα είναι Ελληνική και δεν ανήκει στην Δύση, ούτε στα αφεντικά των πολιτικών!



Νομίζω πως η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο είναι αναμφίβολα η χαρακτηριστικότερη φωτογραφία του σημερινού (4/2/2018) συλλαλητηρίου και θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους! Εκφράζει τον προβληματισμό και την θλίψη που νιώθουν κάποιοι άνθρωποι, που παρότι, ενδεχομένως, να μην γεννήθηκαν εδώ ή να κατάγονται από κάποιο άλλο μακρυνό μέρος, επέλεξαν την Ελλάδα μας για Πατρίδα τους. Οι άνθρωποι αυτοί, όχι μόνο επέλεξαν για πατρίδα τους την Ελλάδα, αλλά συμμετέχουν ενεργά στα προβλήματά της!

Αυτοί είναι οι συνειδητοί πατριώτες, που είναι βέβαιο πως βρέθηκαν στο συλλαλητήριο επειδή τους απασχολεί το ζήτημα της ονομασίας του ψευδοκράτους των Σκοπίων και όχι για να εξυπηρετήσουν τα μικρά ή μεγάλα

προσωπικά συμφέροντα ή/και τις επιδιώξεις τους!

Αντιθέτως, είδαμε πολλούς από τους εφιάλτες -πολιτικούς απογόνους των "εθναρχών" προδοτών αλλά και σύγχρονους μειοδότες της εξωτερικής πολιτικής- να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο συλλαλητήριο και στις μισθοφορικές cameras, που περίμεναν να μεταδώσουν τις πομπώδεις δηλώσεις τους, που έκαμαν σαν να μην θυμούνται τι έχουν πράξει οι ίδιοι στο ζήτημα της ονομασίας του προτεκτοράτου των Βαλκανίων.

Δεν αξίζει να ασχοληθούμε αυτή την στιγμή με τους πάσης φύσεως καιροσκόπους, αφού σύντομα θα αποκαλυφθούν οι αληθινές προθέσεις της σημερινής συμμετοχής τους σε ένα συλλαλητήριο που έγινε ενάντια στις πράξεις και στις παλαιότερες δηλώσεις τους, που προσποιούνται ή φέρονται σαν να μην έγιναν ποτέ!

Αυτό που πρέπει να μείνει χαραγμένο στην συνείδηση και στην μνήμη όλων όσοι συμμετείχαν ή αγκάλιασαν με την ψυχή τους την σημερινή εκδήλωση είναι η αντίσταση απέναντι στο ανθελληνικό πολιτικό κατεστημένο, που οδήγησε την Ελλάδα στην ολοκληρωτική καταστροφή. Μια καταστροφή που δεν είναι απλώς οικονομική, αλλά εθνική τραγωδία!

Κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει πως σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος φέρει ακέραια την ευθύνη για το κατάντημα του τόπου και γι' αυτό το μήνυμα είναι ένα: Η Ελλάδα είναι Ελληνική και δεν ανήκει στην Δύση, ούτε στα αφεντικά των πολιτικών! Είμαστε Έλληνες και διεκδικούμε το δικαίωμα να παραμείνουμε Έλληνες σε ένα κόσμο, που πολτοποιείται στην μηχανή του κιμά της παγκοσμιοποιημένης πραγματικότητος του Ένα τοις εκατό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου