Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

10 χρόνια «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»


Στις 24 Ιανουαρίου 2018, η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» των Συνεχιστών της Πολιτικής του Καποδίστρια συμπληρώσε μία δεκαετία από την σύστασή της. Με την ευκαιρία αυτής της σημαντικής επετείου, οι τρεις Συνδιοικητές της Παρατάξεως μας είπαν:
Κομνηνός Καμάμης: «Το 2018 κλείνουν δέκα χρόνια από την ίδρυση της Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Συνεχιστές της πολιτικής του Ιωάννη Καποδίστρια». Δέκα χρόνια που η πατρίδα μας συνεχίζει να βιώνει την πλέον καθοριστική για την ύπαρξη και περαιτέρω πορεία της, χρονική περίοδο. Σε αυτό το διάστημα η Παράταξη, με την ενεργό συμπαράσταση των φίλων και μελών της έδωσε το παρόν σε όλες σχεδόν τις πάμπολλες και απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις για να μπορέσει να εκπροσωπηθούν στο Κοινοβούλιο και στην ευρωβουλή οι πολίτες εκείνοι που θέλουν να δουν την Πατρίδα μας όχι παίγνιο στα χέρια των ισχυρών και δολοπλόκων ούτε πεδίο εφαρμογής υλιστικών και άθεων ιδεολογιών, αλλά φωτεινό παράδειγμα το οποίο αφενός να μπορούν και άλλοι λαοί να επικαλούνται αλλά και οι κάτοικοί της να υπερηφανεύονται και όχι να ντρέπονται όπως σήμερα. Παρόλο που σε μεγάλο ποσοστό ο κόσμος έχει εξαντληθεί από τις απανωτές επιθέσεις που δέχεται σε καθημερινή βάση, αισθανόμαστε ως Διοίκηση και Κεντρική Επιτροπή, ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ, δεν έχουμε δικαίωμα να υποστείλουμε αλλά να εντείνουμε την αγωνιστική προσπάθεια για την παλινόρθωση της Πατρίδος μας σε όλους τους τομείς, ως καρπό πνευματικής αναγέννησης πρωτίστως των πολιτικών εκπροσώπων και δευτερευόντως του ίδιου του λαού. Πιστοί στον όρκο που δώσαμε στο Ευαγγέλιο πριν δέκα χρόνια, αφενός ευχαριστούμε όλους όσους μας ψήφισαν και μας στήριξαν, αφετέρου ζητούμε την βοήθεια του Θεού για να συνεχίσουμε εντονότερα. Εμείς προσφέρουμε τους εαυτούς μας. Το αποτέλεσμα είναι στα χέρια του λαού και του παντοδύναμου Θεού στον Οποίο και έχουμε εναποθέσει τον αγώνα μας».
Μιχάλης Ηλιάδης: «10 χρόνια από την ίδρυση της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», ο αγώνας μας γίνεται πιο αναγκαίος από ποτέ. Η αφύπνιση του Ελληνικού λαού, ώστε να αποκτήσει ξανά την πνευματική και Εθνική του αυτοσυνειδησία είναι ο μόνος δρόμος, τόσο για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τους ποικίλους δυνάστες της, όσο και για την προσωπική ευημερία του κάθε Έλληνα πολίτη. Ο αγώνας συνεχίζεται…»
Μανώλης Β. Βολουδάκης: «Στην εορταστική επέτειο της πρώτης δεκαετίας από την σύσταση της Πολιτικής Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» καλούμαστε όλοι και ιδιαίτερα η Διοίκηση και η Κεντρική Επιτροπή, να συνειδητοποιήσουμε για ακόμα μία φορά το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει. Το εγχείρημα της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι μοναδικό στην Ιστορία της σύγχρονης Ελλάδος και γι' αυτό η ευχή μου είναι ο Θεός να το στηρίξει και να το οδηγήσει όπου Εκείνος θέλει, παραβλέποντας τις μεγάλες αδυναμίες και την μικρότητά μας».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου