Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

Όταν  το περιθώριο εισβάλει στην ζωή των κοινωνιών με την βοήθεια την ευθύνη και την  αδράνεια αυτών  των  ίδιων,   έχει αποδειχθεί ιστορικά, ότι η συνέχεια είναι καταστροφή, εξανδραποδισμοί, λεηλασίες, καταπίεση και στην χειρότερη έκφρασή του  εκ-ΦΑΣΙΣΜΟΣ.  Πανηγυρικά το αποδεικνύει η λαίλαπα του τσιπρο συριζισμού και των λοιπών … αθηρμά-των.
 Όμως το χαλί  στο προκείμενο χάλι έστρωσαν πολλοί και μεταξύ αυτών και τωρινοί σκληροί … πολέμιοί του;.  Ίσως, σκεπτόμενοι ότι θα γλύψουν και  αυτοί πάλι … κοκαλάκια
από την μεγαλοψυχία των  Ροβεσπιέρων.  Δυστυχώς και για αυτούς,  διαψεύστηκαν  παταγωδώς  φορτώνοντας  την  Ελλάδα με άγος πα-ρόμοιο  με το Κυλώνειο,  (σειρά από δεινοπαθήματα και θεομηνίες που έπληξαν την αρχαία Αθήνα).
Έτσι για την ιστορία και … προς γνώσιν αναφέρω, ότι ο Κύλων την «ξέφυγε» στα Μέγαρα (φανταστείτε τώρα που υπάρχουν και τα …ελικόπτερα) οι ολιγόνοες σύντροφοί του όμως έμμειναν αμανάτι στην Αθήνα και πέρασαν από το μαχαίρι του Αλκμεωνίδη  Μεγακλἠ ,παρά το γεγονός ότι  ζήτησαν έλεος στα ιερά.
                                   
                                                                                               Επιμενίδης 
Υ.Σ ό σύντροφος Πανούλης ας εξηγήση στον πρωθυπουργεύοντα ελέω «θεσμών» Αλέξη ,την αλληγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου