Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

No Ms. Angela Davis, City Plaza is NOT the community we(you) imagine! (δημοσιο-καφρίλες εναντίον Αλίκης Παπαχελά)


10 χρόνια στο facebook, τόση… δημοσιο-καφρίλα δεν είδα, όση υπέστη η Αλίκη Παπαχελά!

Εδώ και καιρό έχει εξαπλωθεί και διεθνώς η εκστρατεία παρα-πληροφόρησης για το City Plaza, που κρύβει πολλά απαράδεκτα. Διεθνείς προσωπικότητες όπως ο φιλόσοφος Alain Badiou, ο μουσικός Manu Chao, η συγγραφέας Angela Davis, κ.ά. προσκαλούνται εν ονόματι της “αλληλεγγύης” στο City Plaza και… παραμυθιάζονται από τους επαγγελματίες “προσφυγο-πατέρες” καταταπητές του χωρίς (απαραίτητα) να ξέρουν ποιοί ακριβώς προβάλλουν και εκμεταλλεύονται την “αλληλεγγύη” τους (σε μια υπόθεση που θυμίζει “χωριά Ποτέμκιν”). Την απάτη αυτή διαιωνίζουν και έλληνες δημοσιοκάφροι συριζέικων ΜΜΕ (όπως το left.gr και η Εφ.Συν) όχι μόνο για να εξαπλώσουν τα ψέμματα των σιτι-πλαζιστών, αλλά και για να φιμώσουν τη μαρτυρία του μεγαλύτερου θύματός  τους, της Αλίκης Παπαχελά (“μεγαλύτερου” διότι θύματα είναι και οι
πρόσφυγες).
Σ’ αυτή τη διεθνή εκστρατεία αλητείας και ψεύδους πρωταγωνιστεί (και τρίβει τα χέρια της) η περιβόητη διεθνώς για την αδιαφάνειά της γερμανική ΜΚΟ “Medico”, που βρίσκεται πίσω από την καταπάτηση (κι από δικό της τραπεζικό λογαριασμό… “τρώνε” οι επαγγελματίες καταπατητές)
Μία πρόσφατη δημόσια ανάρτηση στο facebook για το ίδιο θέμα σβήστηκε αργότερα, από το προφίλ κάποιας “δημοσιογράφου”, διότι τα σχόλια της Αλίκης Παπαχελά (μεταξύ άλλων) έθιξαν στοιχεία “ταμπού” (=που δεν συμφέρουν στους προσφυγο-πατέρες καταπατητές). Για κακή τύχη της “δημοσιογράφου”, το δημόσιο ποστ της σώθηκε, μαζί με τα σχόλια. Το παραθέτω πιο κάτω. Η ανάρτηση είναι άκρως παραπλανητική και συνιστά δωρεάν διαφήμιση στους εκμεταλλευτές προσφύγων καταπατητές του Πλάζα. Φυσικά,  είναι δικαίωμα του κοινού να διαμαρτύρεται, όταν ακόμη και διεθνείς προσωπικότητες έχουν παραπλανηθεί τόσο οικτρά. Η αλήθεια είναι μόνο σε ορισμένα σχόλια Αξίζει λοιπόν, να διαβάσετε… τα “εξαφανισμένα” σχόλια:
ioanna_moro_2017-12-12_0-15-59
(παραλείφθηκαν 1-2 επόμενα σχόλια που δεν σώθηκαν εγκαίρως).
Αργότερα, αυτή η δημόσια ανάρτηση κατέβηκε από το facebook. Πολλά πολύτιμα σχόλια με σημαντικά στοιχεία (που κόστισαν χρόνο και κόπο για να γραφτούν)… πετάχτηκαν στα σκουπίδια (μαζί με την ανάρτηση) από τη “δημοσιογράφο”, χωρίς να περιέχουν τίποτα επιλήψιμο, παρά μόνο [επαληθεύσιμα] στοιχεία δημοσίου ενδιαφέροντος και μαρτυρίες που δεν συμφέρουν την προπαγάνδα της ανάρτησης.
Δυστυχώς, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που η Αλίκη Παπαχελά μπλοκαρίστηκε στο facebook από δημοσιοκάφρους, πολιτικούς και άλλα δημόσια πρόσωπα (π.χ. δείτε εδώ, όπου μπλοκαρίστηκα κι εγώ επειδή την υπερασπίστηκα), ενώ η χυδαιότητα ορισμένων δημοσίων προσώπων εναντίον της “βγάζει μάτι”. Στο μεταξύ, τα ψέμματα των καταπατητών του City Plaza διαδίδονται σε όλη την υφήλιο και η αλήθεια φιμώνεται συστηματικά.
Προσωπικά, δεν είμαι διατεθειμένος να ανεχτώ δημοσιοκαφρίλες δημόσιων αναρτήσεων που σβήνονται κατά το δοκούν επειδή… δεν συμφέρουν τα σχόλια από κάτω, ούτε θεωρώ σωστό το μπλοκάρισμα επιλεγμένων απλών πολιτών από δημόσια πρόσωπα που έχουν τη δυνατότητα να γράφουν και σε εφημερίδες ή sites. Γι αυτό, έσωσα τα προηγούμενα…
0madeon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου