Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Tσακαλώτος: O Eκατομμυριούχος που θεωρεί μεσαία τάξη τετραμελή οικογένεια με μισθό 1200 ευρώ!



Το πλουσιόπαιδο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, θεωρεί ότι μεσαία τάξη είναι η τετραμελής οικογένεια με 1200 ευρώ το μήνα. Ο ίδιος σύμφωνα με το Πόθεν Εσχες που δημοσιεύθηκε τον Δεκέμβριο του 2016 δήλωσε για το 2014 εισοδήματα 75.312 ευρώ ενώ η σύζυγός του εισοδήματα ύψους περίπου 135.000 ευρώ.
Σε ότι έχει να κάνει με την ακίνητη περιουσία, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε μερίδια συμμετοχής σε 6 σπίτια(!!!!).
Από πωλήσεις μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων ο κ. Τσακαλώτος εισέπραξε το 2014, 103.334,66 ευρώ, ενώ το ίδιο διάστημα τόσο μόνος του όσο και μαζί με τη σύζυγό του προχώρησαν σε νέες επενδύσεις σε μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων ύψους άνω των 200.000 ευρώ.
Μιλάμε για μπίζνες που αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ! Το ζεύγος των εκατομυριούχων Τσακαλώτων
θεωρεί μεσαία τάξη το εισόδημα 1200 ευρώ το μήνα για 4μελή οικογένεια.
Δείτε εδώ το Πόθεν Εσχες του αφού πρώτα καταπιείτε μια δραμαμίνη.
Στο μεταξύ ο αναγνώστης του Πρώτου Θέματος με το όνομα “Μένιος” σχολιάζει ως εξής την αθλιότητα:
Ο Γκέμπελς έλεγε ότι χωρίς τους μεσαίους δεν υπάρχει δημοκρατία και η εξουσία μπορεί άνετα, χωρίς κινδύνους να επαναπαύεται στα χέρια των αυταρχικών και λαοπλάνων. Και για να εξαθλιώσεις τους μεσαίους πρόσθετε ο ναζιστής, πρέπει να το κάνεις με δύο τρόπους.
Πρώτα με μεγάλη αύξηση της φορολόγησής τους και δεύτερον δίνοντας ένα κομμάτι ψωμί στα φτωχά, κατώτερα στρώματα στα οποία πρέπει επιπρόσθετα να εμβάλλεις μίσος και έχθρα προς την μεσαία τάξη ότι αυτή ευθύνεται για την δική τους οικονομική δυσχέρεια κι όχι οι ανώτερες, εύπορες κοινωνικές δυνάμεις. Κι έτσι η απολυταρχία πετυχαίνει να την στηρίζουν τόσο οι πλούσιοι – τους οποίους δεν ενοχλεί με φόρους ή ελέγχους διαφθοράς- όσο και οι φτωχοί με τα ψίχουλα που τους διανέμει. Είναι λοιπόν προφανές ότι ο Τσακαλώτος έχει μελετήσει επισταμένως τα κείμενα του Γκέμπελς, όπως άλλωστε και πολλοί μέσα σε αυτόν τον συγκεκαλυμμένο φασιστικό συρφετό που μας κυβερνά.
Είναι ιδιαιτέρως σημαντικά δύο στοιχεία: Ο Τσάκαλος ομολόγησε ότι μεσαία τάξη είναι τετραμελής οικογένεια με μισθό 1200 ευρώ η οποία αν για παράδειγμα πληρώνει ενοίκιο 350 ε, ΔΕΗ-ΟΤΕ-Νερό 150ε το μήνα, φόροι – κρατήσεις 300ε τότε έχει να ζήσει και να σπουδάσει παιδιά με 400ε το μήνα, τουτέστιν περίπου 14 ε τη μέρα. Δεύτερον ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ότι οι πλειστηριαμοί θα περιοριστούν μόνο για την πρώτη κατοικία αξίας από 300.000ε και πάνω, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό να συμπεριληφθούν και σπίτια αξίας 100.000ε. Θυμάστε εκείνο το κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη. Φαίνεται πάμε ολοταχώς για όλα τα σπίτια στα χέρια τραπεζιτών και τοκογλύφων.
Τα παλληκάρια είναι ξεκάθαρο ότι τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία να ξεπουλήσουν τα πάντα και να φτωχοποιήσουν πλήρως την κοινωνία.Και το τρομακτικό είναι ότι δεν υπάρχει ένας, έστω ένας ρε παιδί μου σε αυτήν την κοινοβουλευτική ομάδα των Συριζανέλ που να αντιδρά, να προβληματίζεται για όσα τους λένε να ψηφίσουν. Κι αυτό είναι ψυχολογία συμμορίας.


 http://kourdistoportocali.com/news-desk/o-ekatommyriouchos-pou-theori-mesea-taxi-tetrameli-ikogenia-mistho-1200-evro/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου