Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

«Προσκύνημα» στη Μακρόνησο: H νέα εξαπάτηση του Τσίπρα και της παρέας του


«Προσκύνημα» στη Μακρόνησο: H νέα εξαπάτηση του Τσίπρα και της παρέας του
Είδαμε όλοι τις φωτογραφίες του Κατρούγκαλου από την Μακρόνησο. Περήφανος κομμουνιστής κι αυτός, αν και πρόσφατα «έγλειφε» στην αυλή του ΠΑΣΟΚ, αλλά εν πάση περιπτώσει. Ούτε βεβαίως και πρέπει να ασχοληθούμε με το τι ήταν η Μακρόνησος. Ο καθένας μπορεί να κρίνει και η Ιστορία έχει γράψει.
Αλλά να επιχειρεί να γράψει την ιστορία ένας Κατρούγκαλος; Και να ανεβάζει φωτογραφίες από τον… Νέο Παρθενώνα γράφοντας «μέχρι την τελική νίκη;» Έλεος. Προκαλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες αυτής της χώρας.
Για ποια τελική νίκη μιλά ο Κατρούγκαλος; Ποιους αγώνες έχει δώσει κι έχει αφήσει στη μέση ώστε να αναζητά την τελική νίκη; Ποια είναι η προσφορά του στην πατρίδα και τι έχει κάνει εκτός από το να είναι τακτικός θαμώνας στα παράθυρα των τηλεοράσεων και μέσω αυτού να αναδειχθεί και να
γίνει βουλευτής και υπουργός;
Αν θυμόμαστε καλά ο κ. Κατρούγκαλος είναι ένας καλοβολεμένος αστός που έχει μεγάλο δικηγορικό γραφείο και παίρνει δουλειές εργαζόμενων. Ζει και πλουτίζει με τα λεφτά απολυμένων ή αδικημένων. Αυτή είναι η αλήθεια.
Εκτός αν μιλώντας για τελική νίκη εννοεί ότι θα αποτελειώσει τους συνταξιούχους. Ο σφαγέας των ηλικιωμένων τι άλλο θέλει για να μείνει στην ιστορία;
Η περίπτωση Κατρούγκαλου, του πασόκου δηλαδή που την κοπάνησε όταν βούλιαξε το κόμμα και θυμήθηκε το αριστερό του παρελθόν, δεν είναι η μοναδική. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι που αποδεικνύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ή η ΝΔ είναι στην κυβέρνηση αλλά το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται μόνιμα στην εξουσία, τουλάχιστον ιδεολογικά.
Αλλά είναι και η νέα εξαπάτηση που επιχειρεί ο κ. Τσίπρας και η παρέα του. Έτσι θα πάει στις εκλογές. Με σηκωμένη τη γροθιά του αριστερού χεριού και με τη χούφτα του δεξιού χεριού να ικετεύει για βοήθεια κάθε πολιτικό «νούμερο» ανά τον κόσμο, προσβάλλοντας την Ελλάδα με την παρουσία του.
Αυτός ο διπολισμός είναι στρατηγική επιλογή. Από τη μια χαϊδεύει τα αυτιά όσων ακόμη συγκινούνται από τις Μακρονήσους κι από την άλλη είναι ο μνημονιακότερος πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ. Και μ’ αυτό εννοούμε ότι είναι ο πιο σκληρός κυβερνήτης. Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο.
Ένα τέτοιο προφίλ θέλει να περνά ο Τσίπρας, και μ’ αυτό το προφίλ θέλει να εμφανίζονται και οι υπουργοί του, σαν τον Κατρούγκαλο.
Η φωτογραφία στα χαλάσματα της μαρτυρικής Μακρονήσου και ταυτόχρονα το μαντιλάκι στο πέτο και το μαλλί στην πένα είναι ακριβώς όλο αυτό που στήνεται στα επικοινωνιακά μαγειρεία του ΣΥΡΙΖΑ.

 http://www.antinews.gr/action.read/politiki/proskunima-sti-makroniso-h-nea-eksapatisi-tou-tsipra-kai-tis-pareas-tou/2.119031

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου