Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΣΟΥ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ


Για  πάντα ραγιάς ή καλύτερα μιάς ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια….
Βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι εδώ και χρόνια οι κουραδοπαραγωγοί των ΜΜΕ (Μέσων Μαζικής Εξαχρείωσης) παράγουν πυρετωδώς γυναικωτούς «άνδρες»,τρανσέξουαλ και άλλα παραφύσιν κατασκευάσματα, ώστε να μην βρε-θεί ο πυρήνας αντίστασης που θα ξεσκεπάσει και θα κονιορτοποιήση την  απίστευτη αυτή ύβρη και αθλιότητα!
Πειραματιζόμενοι επί πολλά χρόνια και υπονομεύοντας και δηλητηριάζοντας τις νέες γενιές (με την ένοχη συμμετοχή των «δοτών» κυβερνήσεων και) της λεγόμενης (τάχα) μεταπολίτευσης , ελπίζουν οι ανθέλληνες επικυ-ρίαρχοι  των μνημονιακών και των προμνημονιακών (αλλά
άκρως προοιμιακών) προδοτικών  κυβερνήσεων  είδαν ότι ο μπάσταρδος σπόρος που έσπειραν «ἑπιασε» στην χερσωμένη από τον ευρωπαϊκό λίβα , αγρό της Ελληνικής ψυχής!
Έτσι οι Ελληνοπροδότες αποφάσισαν ότι τώρα μπορούν να μας παραδώσουν άνετα στους τοκογλύφους και αδίστακτους δήμιους των συναγωγών και των ἱεροεξαταστικών» κολαστηρίων ! Έτσι παραδίδουν τα υποστατικά και τα υπάρχοντα των Ελλήνων «πληβείων»- τους οποίους αποστέρησαν από κάθε είδους εθνικής και πατριωτικής συν-είδησης - στους  υποκινητές και μηχανοδηγούς του κοπρο-πολιτικού συστήματος  το οποίο επί χρόνια μας προκαλεί με απίστευτες εκφράσεις. Άλλοτε με τους κοπρο-Παγκαλικούς εξυπνακισμούς, άλλοτε με τις αδιαντροποΡεπουσια-νικές μαλ...ες, άλλοτε με τους  λετσο αριστερίστικους φανφαρονισμούς ,της  «αθεοᾱριστερίστικης» τεμπελο παρέας της καταστροφής και της μιζέριας, ασκούν  επίμονα και τραμπουκικά τον εκφοβισμό στους  γηγενείς, ώστε να τους αποθαρρύνουν για κάθε  πράξη αντίστασης,  στην οποία καταφεύγει κάθε χειμαζόμενος και απειλούμενος λαός. Έτσι με τον φόβο της μπότας των Ναζί των αγορών, αποφάσισαν να τρομοκρατήσουν και την χιλιοτρομοκρατημένη χώρα μας.
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ  ΜΗΝ  ΥΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ  ΤΙΣ  ΣΗΜΑΙΕΣ  ΤΗΣ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΔΗΘΕΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ  ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ  ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ!!! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΣΧΟΒΙΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΤΟΥ ΓΙΟΥΝΚΕΡ! Η  ΛΥΤΡΩΣΗ ΑΠΌ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η  ΑΠΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΛΟΜΑΝΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΆ ΤΩΡΑ ΑΝΑΠΙΣΤΡΕΠΤΙ. ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ  ΤΗΣ  ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ.
Έλληνα  μην υποκύπτεις στα στίφη των νεοβαρβάρων της Νέας Τάξης. Ο χρόνος τους είναι προδιαγεγραμμένος και σύντομος. Αντίσταση και στα ντόπια ανδρείκελα που τάχα «ἁντιστασιακά» οι …αχαμνοί ,δουλικά τους υπηρετούν. Και να δούμε τι θάχουν να πουν τότε οι «γερμανοτσολιάδες», της πολιτικής καφρίλας που μας εξαχρείωσε κοντά σαράντα χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου