Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Το gay σύνδρομο της σύγχρονης δυτικής κοινωνίας

  
Το gay σύνδρομο της σύγχρονης δυτικής κοινωνίας.

Σημείωση : το παρον άρθρο αφορά μόνο στις δυτικές κοινωνίες και φυσικά όχι στα θεοκρατικά ισλαμοκρατουμενα καθεστώτα.
Ευρισκομεθα ήδη στο δεύτερο ήμισυ της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα μ.Χ!
"Η κοινωνία και ο πολιτισμός προόδευσε, με αποτέλεσμα να ξεφύγει η άνθρωπος από ιδεοληπτικής και ρατσιστικές αντιλήψεις του παρελθόντος, οι οποίες έθεταν στο περιθώριο τις περίφημες μειονότητες"!
Η «πρόοδος» πια είναι ορατή δια γυμων οφθαλμών! Gay parades, "δικαιώματα"  ομοφυλοφίλων, λεσβιών, τρανσεξούαλ, εραστών ζώων κλπ παρελαύνουν πλέον ελεύθερα σε καθημερινή βάση, με μηνύματα που βομβαρδίζουν ανηλεώς τους θεατές σε ένα θέατρο του παραλόγου, παρουσιάζοντας τους το όχι μόνο ως κάτι φυσιολογικό, αλλά ετι περαιτέρω προσπαθώντας να το επιβάλουν πολλες φορές
ως συμπεριφορά επιβεβλημένη!
Οστις δε τολμήσει να μιλήσει για τον βιασμό της αισθητικής του ή για το  αυτονόητο ήτοι περί σοβαρών παρεκκλίσεων από την φυσιολογική συμπεριφορά, τότε κατακεραυνώνεται από το φαυλοκρατικο σύστημα ως ρατσιστής ´η ναζί!
Η πολτικη ορθότητα των δυτικών κοινωνιών έφτασε πλέον σε σημείο που ακόμη και η αναγραφή του γένους σημαίνει αυτόματα ρατσισμό! Για τον λόγω δε αυτό μάλιστα ο "προχωρημένος" Καναδάς χρησιμοποεί πλέον τον όρο "spouse" αντί του "husband" και "wife", ήτοι σύντροφος ακαθόριστου γένους!
Ήδη πλέον στην Ελλάδα έχει ψηφιστεί το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων, το οποίο εν τοις πραγμασι αντιμετωπίζεται ως γάμος και συνιστά εν τη ουσία το έρεισμα για τις αξιώσεις τους περί δικαιώματος υιοθεσίας! Άραγε τα δικαιώματα των δύσμοιρων παιδιων τα σκέφτηκαν;
Αν τα ως άνω λοιπόν συνιστούν πρόοδο της κοινωνίας, τότε μάλλον ο μεσαίωνας ήταν η πλέον πεφωτισμένη περίοδος της ανθρωπότητας!
Και εξηγούμαι:
Είναι φυσιολογικές οι ανωτέρω συμπεριφορές;
Κατα την φυσική ερμηνεία, ήτοι την ύπαρξη και εξέλιξη των ειδών, προφανώς και όχι! Το εν λόγω αποδεικνύεται πασίδηλα από το ότι η αναπαραγωγή των ειδών απαιτεί (πλην των ερμαφροδιτων οργανισμών) την ένωση αρσενικού και θηλυκού. Αν λοιπόν οι συμπεριφορές τούτες ήσαν φυσιολογικές, πολύ απλά το ανθρώπινο γένος (και κάθε εμβιο ον) θα εδυνατο να αναπαραχθεί μέσω της ομοφυλοφιλιας, πράγμα που φυσικά επ´ ουδενι συναντάται ´η έχει συναντηθεί εδώ και εκατομμύρια έτη εξέλιξης καθ´ οιονδηποτε τρόπο στην φύση.
Ακόμη δε και όπου συναντάται η ομοφυλοφιλια στην φύση, αυτή αφενός δεν αποτελεί κοινωνικό φαινόμενο όπως στο ανθρώπινο είδος και αφετέρου συνιστά την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, ήτοι την ετεροφυλοφιλια.
Κατα την κοινωνιολογική ερμηνεία, φυσιολογικό θεωρείται ο,τι είναι αποδεκτό από την πλειοψηφία του κοινωνικού συνόλου.
Βλέπουμε λοιπόν ότι στις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες υπάρχει μια πεπεφρασμενη πίεση από το σύστημα, προκειμένου να καθίστανται απολυτα αποδεκτοί ως φυσιολογικοί οι έχοντες παρεκκλινουσες συμπεριφορές, οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται με αλματώδεις ρυθμούς! Το μόνο σίγουρο, πλην εκείνων που όντως έχουν γενετική ανωμαλία, είναι πως αποκλείεται ξαφνικά να άρχισε να εκλείπει το χρωμόσωμα Ψ! Η θηλυπρέπεια, η ομοφυλοφιλια, το "διαφορετικό" έχουν καταστεί εδώ και πολλά  έτη ως μόδα! Και το κοινό δέχεται ακατάπαυστα προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας. Ανοίξτε μια ημέρα την τηλεόραση σας και θα καταλαβετε αμέσως τι εννοώ! Ήδη πλέον περάσαμε στα σχολεία και στις εβδομάδες διεμφυλικων! Ήτοι ο σκοπός τους δεν είναι αλλος από το να δηλητηριάσουν τα μυαλά των εφήβων μας!
Με το εν λόγω σκεπτικό, γιατί όχι αύριο λοιπόν να μην θεωρηθούν και ως φυσιολογικοί και απολυτα αποδεκτοί οι παιδεραστές ´η οι νεκροφιλοι; Ήδη οι κτηνοβατες είναι αποδεκτοί στην χώρα της τουλίπας!
Ως εκ τούτου θα πρέπει να γίνει κατανοητός ο λόγος για τον οποίο υφίσταται αυτός ο "προοδευτισμός" στις δυτικές κοινωνίες. Κατα την ταπεινή δε γνώμη του γράφοντας, ο λόγος δεν είναι άλλος από την ακόμη πιο εύκολη χειραγώγηση των πολιτών από το σύστημα. Και τούτο γιατί το σύστημα έχει ανάγκη από "πειθήνιους" πολίτες με ψυχολογικά προβλήματα, προκειμένου να τους χειραγωγεί κατα το δοκουν και να τους οδηγεί εκεί που ακριβώς θέλει!
Και εξηγούμαι ξανά·
Ενας άνθρωπος με πρόβλημα σεξουαλικης ταυτότητας είναι προφανώς πιο εύκολα χειραγωγισιμος από έναν άνθρωπο ετεροφυλόφιλο με πατροπαράδοτες αρχές και αξίες. Η οικογένεια, η πατρίδα, το εθνος, το ήθος, η ταπεινοφροσύνη, η ιδέα του ότι συνεχίζεις να ζεις μέσω των παιδιων σου, είναι αξίες που αφενός σμιλευουν δυνατο χαρακτήρα  και προσωπικότητα  που μόνο ενας ετεροφυλόφιλος δύναται να έχει και αφετέρου καθιστούν το υποκείμενο τους έτοιμο να αντισταθεί σε ο,τι διαταράσσει τον ηθικό του κώδικα!
Αντιθετως, ο σεξουαλικα παρεκκλίνων διέπεται συνεχώς από την αμφισβήτηση της ίδιας του της ύπαρξης για το τι είναι και φυσικά ουδολως και δύναται να αισθανθεί την ευλογία της φυσικής τεκνοποίησης και άρα διαιώνισης του γένους του. Τούτο λοιπόν είναι που τον κάνει αδύναμο απέναντι στην νέα τάξη πραγμάτων. Θα γίνει γρανάζι του συστήματος των ψυχολόγων και ευκόλως θα δεχθεί αγόγγυστα οτιδήποτε του παρουσιάσει το σύστημα ως δήθεν καλό για αυτόν. Περισσότερους φόρους, καταπατηση των δικαιωματων του, αγάπη για τον ισλαμιστή, απαξία για το εθνος, αποστροφή προς τον Θεό κλπ !
Στο σημείο αυτό να θυμίσω ότι παρά την συνεχή παραποίηση που λαμβάνει χώρα από το σύστημα, η ομοφυλοφυλια απαγορευόταν δια νόμου τόσο στην αρχαία Ελλάδα όσο και στην Ελληνική Αυτοκρατορία της Ανατολής (Βυζαντιο), ο δε θυληπρεπης καταδικαζόταν σε δια βίου στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, μια από τις πλέον σοβαρές σε βαρύτητα ποινές του αρχαίου κόσμου.
Τι μέλλει γενεσθαι λοιπόν;
Ο γραφών πιστεύει ακράδαντα στις αξίες του ελληνισμού και του χριστιανισμού, οι οποίες διαμόρφωσαν τον σύγχρονο δυτικό πολιτισμό. Ως εκ τούτου, είναι αναμφίβολα δικαίωμα του καθενός να επιλέγει το οτιδήποτε! Εξάλλου ουδείς σοβαρός άνθρωπος ασχολήθηκε ποτε με το τι κάνει ο αλλος στο κρεβάτι του.
Εντούτοις η ειδοποιός διαφορά έγκειται στο ότι θα πρέπει να υπάρχουν οι κόκκινες γραμμές, οι οποίες δεν θα οδηγούν σε ισοπέδωση του φυσιολογικού με το παρά φυσειν!
Όχι λοιπόν στο σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο οδηγεί στην απαξίωση του θεσμού του γάμου και της οικογένειας. Ο νόμος από μόνος του και υπό το προηγούμενο νομοθετικό καθεστώς μπορούσε να επιλύσει όλα τα ζήτημα των ομοφυλοφίλων, χωρίς να χρειάζεται σύμφωνο συμβίωσης.
Ευλόγως δε δύναται κάποιος να ρωτήσει· με τον ίδιο τρόπο με τους ετεροφυλόφιλους; η απάντηση είναι όχι! Με διαφορετικό τρόπο! Γιατί πολύ απλά ο ομοφυλόφιλος ´η οιοσδήποτε παρεκκλινων είναι διαφορετικός!
Όχι στην υιοθεσία τέκνων από ομοφυλοφιλους.
Όχι στον βιασμό της αισθητικής μας με gay parades και αντίστοιχου ύφους "θεάματα". Δεν είδα ποτε κάποιον ετεροφυλοφιλο να επιδεικνύει τα προσόντα του και να κραυγάζει παρελαύνοντας με πόσες γυναίκες έχει πάει!
Διδαχή στα τέκνα μας των ηθικών αξιών που οδηγούν το ανθρώπινο γένος και φυσικά απολυτότητα στα πρώτα τους χρονια ως προς τα βασικά ζητήματα. Δηλαδή όπως είναι το άσπρο και το μαύρο, έτσι είναι το αρσενικό και το θηλυκό. Το κακό και το καλό. Άλλως θα δημιουργούμε γκρίζες ζώνες σε παιδικές ψυχές, οι οποίες θα χαθούν στην εφηβεία τους και θα καταστούν προβληματικές προσωπικότητες.
Θα πρέπει να καταστεί σαφές ότι ο σεβασμός (επιβεβλημένος με βάση τα ανθρώπινα ιδεώδη) στην διαφορετικότητα δεν σημαίνει ισοπέδωση και απαξίωση του φυσιολογικού.
Τέλος και προκειμένου να αποτελέσουν τα ανωτέρω τροφή για σκέψη. παραθέτω ως παράδειγμα την γνωστή σε πολλούς συνέντευξη ενος γόνου εκ της γνωστής οικογένειας των Ροκφελερ, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τον λόγο για τον οποίο η οικογένεια του χρηματοδότησε με πακτωλούς δισεκατομμυρίων δολαρίων τον αγώνα της χειραφέτησης της γυναίκας στις αρχές της δεκαετίας του 1930 στις ΗΠΑ, απήντησε :
Για δυο λόγους!
Α. Για να σας παίρνουμε περισσότερους φόρους, αφού πλέον σας φορολογούμε δίπλα και
Β. Για να παίρνουμε τα παιδιά σας από πολύ μικρά ώστε να τα χειραγωγούμε όπως θελουμε!
Σκεφτείτε λοιπόν γιατί η τόσο μεγάλη πίεση το συστήματος στην δημιουργία θηλυπρεπων και περεκκλινουσων σεξουαλικα κοινωνιών;
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δημήτριος Π. Μαρκου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου