Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Μας θεωρούν ή μήπως είμαστε ηλίθιοι;


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
    Ακούγοντας τους πολιτικούς μας σκέφτεσαι πως είτε μας θεωρούν ηλίθιους, είτε πιστεύουν πως έχουμε ασθενή μνήμη. Πιθανόν και τα δύο. «Κουβαρντά» αποκάλεσε ο Αλέξιος ο Μικρός τον Μητσοτάκη τον Δεύτερο (και καταϊδρωμένο), όταν ο ίδιος το μόνο που δεν είχε τάξει για να εκλεγεί ήταν να βρει γαμπρό στη θεία Ρηνούλα!



Αν και μεταξύ μας, αν τη συναντούσε δεν αποκλείουμε να τη διαβεβαίωνε πως με την «πρώτη φορά αριστερά» θα την έκανε και πρώτη φορά νύφη! Μόνο που
τελικά, ούτε εμείς είδαμε αριστερή κυβέρνηση, ούτε η θεία Ρηνούλα γάμο.



Από την άλλη, ο Κυριάκος θυμήθηκε, πάλι, τότε που ήταν «έξι μηνών πολιτικός κρατούμενος» και μόνο που δεν δάκρυσε στον Alpha, επειδή δεν έχουν όλα τα παιδιά πρόσβαση σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία.
Ξέχασε, όμως, ότι ως υπουργός είχε απολύσει τους σχολικούς φύλακες που τα προσέχουν και αν τον είχαν αφήσει θα απέλυε και τους δασκάλους! Λίγο ακόμα να είχε μείνει υπουργός, θα ιδιωτικοποιούσε και τα υπουργεία!



Αλήθεια, γιατί έχει τέτοιο μένος για το Δημόσιο; Μήπως κι αυτόν δεν τον διόρισε στα πολύ ψηλά της Εθνικής ο πατέρας του;



Αλλά εδώ, βγήκε ο Βενιζέλος του εθνοσωτήριου PSI και είπε πως θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τα μνημόνια. Και ναι, δεν κοκκίνισε.



Συγγνώμη κιόλας Ευάγγελε, αλλά αν δεν μας απατά η μνήμη μας, εσείς τα φέρατε, τα ψηφίσατε, τα εφαρμόσατε και τα υποστηρίξατε μέχρι τέλους. Τι έγινε, τώρα και αλλάξατε γνώμη; Επειδή σας πήρε τη δουλειά ο ΣΥΡΙΖΑ και τα φέρνει αυτός;

Και να ήταν μόνο αυτοί…



Ο τσαλακωμένος Τσακαλώτος που είχε δηλώσει πως θα παραιτείτο αν μειωνόταν το αφορολόγητο, παραμένει και περιμένει τηλεφώνημα από την Σκάρλετ Γιόχανσον…



Ο Κώστας Ζαχαριάδης που ήταν έτοιμος να κάνει επανάσταση αν τα μαγαζιά άνοιγαν τις Κυριακές, θεωρεί τώρα το άνοιγμά τους εκσυγχρονισμό!

Και κανείς τους δεν ντρέπεται…



Όπως δεν ντρέπονται και οι προηγούμενοι κυβερνώντες, οι οποίοι πετσόκοψαν μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, οδήγησαν ένα εκατομμύριο ανθρώπους στην ανεργία και τώρα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα μέτρα τού ΣΥΡΙΖΑ!

Και οι μεν και οι δε μας λένε κατάμουτρα ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία και όχι οι ζωές μας. Και όσο ένα μεγάλο κομμάτι τής κοινωνίας θα εξακολουθεί να τούς εμπιστεύεται και να τους ψηφίζει, θα συνεχίσουν κι αυτοί να μας κοροϊδεύουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου