Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Kυκλοφορεί η Ορθόδοξη Αλήθεια

ortho alitheia 1
Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με μια τριπλή προσφορά.
“Η αγία και Μεγάλη Εβδομάδα” ένα πολύτιμο βιβλίο 300 σελίδων με τη σύνοψη των ακολουθιών της Μ. Εβδομάδας και του Πάσχα , “Ο κυρ Αλέξανδρος”, πρωτότυπα κείμενα του “αγίου” της λογοτεχνίας μας Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και ένα 3πλό cd με τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο να ψάλλει ύμνους της Μ. Εβδομάδας.
H εφημερίδα στο βασικό της θέμα αποκαλύπτει πως επιτήδειοι στρατολογούν εφήβους σε facebook και twitter και ωθούν νέα παιδιά στον σατανισμό.
Τα επικίνδυνα κυκλώματα, ο τρόπος ελέγχου και ο ρόλος της οικογένειας.
Ο Μητροπολίτης Σάμου κ. Ευσέβιος μιλά στην “Ορθόδοξη Αλήθεια”, για τον ακραίο ισλαμικό φανατισμό που υπάρχει στο νησί και το εθνικό έργο που επιτελεί η Εκκλησία, καλύπτοντας τα κενά της κεντρικής διοίκησης.

«Σύγχρονοι μάρτυρες οι λίγοι χριστιανοί πρόσφυγες στη Σάμο.
Κάποιοι παρ' ολίγον θα εβαπτίζοντο στο μαρτυρικό τους αίμα» τονίζει.
Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:
* Ο γιατρός π. Δανιήλ Σάπικας αναφέρεται στο θαύμα που βίωσε όταν κινδύνευσε να πεθάνει και στον Αρχάγγελο Μιχαήλ, που τον προστάτευσε.
* Ο σπουδαίος συνθέτης Βασίλης Τενίδης που είχε σκεφτεί να γίνει παπάς .
* Ο αγιογράφος Κώστας Κωσταντάτος, που έφτιαξε το μουσικό σύνολο Encardia μιλά για τις επιρροές που δέχθηκε από τους ελληνόφωνους της Κάτω Ιταλίας, τη δημιουργία του γκρουπ και την κατάσταση των εκκλησιών της περιοχής .
* Ο π. Ναούμ Σταύρου ήταν διαιτητής έως το 2006 και, τελικά, κατάφερε να συνδυάσει τις δύο μεγάλες αγάπες του: την ιεροσύνη και τον αθλητισμό.
* Μουσείο το σπίτι της Αγίας Φιλοθέης
Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Ιάκωβος Κανάκης , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας , ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α
Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα δύο βιβλία και το 3πλό cd κοστίζει 3,5 ευρώ.
Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes @ orthodoxialitheia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου