Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Εκών ή άκων, προδότης!



Υπηρετώντας τους δικούς της σκοπούς η Δύση άφησε να διαρρεύσει to 2013 μία "απόρρητη έκθεση" της CIA, που αναφέρεται στον συσχετισμό των στρατιωτικών δυνάμεων της Ελλάδος και της Τουρκίας.

Παρότι η έκθεση έχει δημοσιοποιηθεί εδώ και μία τετραετία, τα Ελληνικά(;) μισθοφορικά και δήθεν ανεξάρτητα Μέσα Ενημερώσεως ασχολήθηκαν με το ζήτημα μόλις σήμερα (19/1/2017). Ο λόγος δεν είναι άλλος, παρά η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων και η διάδοση πλαστών ειδήσεων.

Τα Μέσα τονίζουν πως η έκθεση αναφέρει πως η Θράκη είναι απροσπέλαστη, ενώ η Ελληνική στρατιωτική άμυνα στην Ρόδο, στην Κω, στην Σάμο, στην Χίο, στην Λέσβο και στην Λήμνο θεωρείται επαρκής προκειμένου να αντισταθεί στις όποιες βλέψεις των Τούρκων. Αυτό, πάντα σύμφωνα με την έκθεση, δεν ισχύει για το Καστελόριζο που δυνητικά κάποια στιγμή θα χαθεί από την Ελληνική Επικράτεια και θα περιέλθει στην κατοχή των Τούρκων.

Η ουσία και η αλήθεια, ωστόσο, είναι για ακόμα μια φορά καλά κρυμμένη, όπως και κάποια σημεία της έκθεσης που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητος. Η Θράκη και το Αιγαίο βρίσκονται υπό Τουρκική απειλή εδώ και πολλά χρόνια, αλλά δεν εξυπηρετούσε την Δύση να αλλάξουν ιδιοκτησιακό καθεστώς. Αυτός ήταν και ο λόγος που μέχρι σήμερα δεν συνέβη κάτι περισσότερο από "θερμά επεισόδια" και διαφωνίες σε διπλωματικό επίπεδο.

Σήμερα το Ένα τοις εκατό και κατ' επέκταση η Δύση έχουν διχαστεί. Η μία πλευρά υποστηρίζει την ανάπτυξη σε εθνικό επίπεδο, ενώ η άλλη σε παγκόσμιο. Στην εσωτερική διαμάχη των Δυτικών εμπλέκεται ολόκληρος ο πλανήτης, που από ό,τι φαίνεται θα οδηγηθεί σε μια γενικευμένη σύρραξη, που θα επιφέρει αλλαγή των συσχετισμών των παγκοσμίων δυνάμεων, αλλά και των εθνικών συνόρων.

Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι πολύ μεγάλο αν αναλογιστούμε πως σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, εντός και εκτός κοινοβουλίου, είναι εχθρός της Ελλάδος είτε ακουσίως ή εκουσίως. Κάποιοι είναι αθεράπευτα ξεροκέφαλοι και γραφικοί και εξυπηρετούν το σύστημα ακουσίως αλλά επαρκώς, ενώ οι υπόλοιποι, που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία, είναι προδότες εξ επαγγέλματος!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου