Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Αποκάλυψη των επιδιώξεων των «ΑΘΕΪΣΤΩΝ» υπαλλήλων των Σόρος και της παγκοσμιοποίησης



Ο ποταμός της πληροφορίας με την οποία μας βομβαρδίζει το διαδίκτυο, μοιάζει με ποτάμι το οποίο μας παρασύρει μακριά από την βεβαιότητα του σταθερού εδάφους. Η πληροφορία πλέον παράγεται και διακινείται παγκοσμίως με μηχανισμούς που «ελέγχονται» από λίγα «κέντρα» πραγματικής γιήνης εξουσίας, που στα τελευταία χρόνια υπηρετούν τον Τοκογλύφο τζογαδόρο Σόρος. Τον οποίο κατασκεύασαν οι αποφάσεις περί «φιελευθεροποίησης των αγορών» και περιορισμού του Κράτους και της απόσυρσής του από την οικονομική παγκοσμιο ποιημένη διαδικασία. Έτσι επαγγέλονταν ότι θα υπάρξει ανάπτυξη σε όφελος ΟΛΩΝ. Αυτό το ΟΛΩΝ έκρυψαν ότι αφορούσε όλα τα κοράκια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης  πραγμάτων που οι υπάλληλοί της πολιτικοί και άλλοι επέβαλαν στις κοινωνίες.  Με σειρά δήθεν προοδευτικών αλλαγών , επέβαλαν στην καθημερινή πρακτική της συνομιλίας, την...
αντικατάσταση λέξεων όπως ανθρώπινα δικαιώματα από την διατύπωση «ατομικά δικαιώματα». Ο λόγος προφανής! Ως Κοινωνικά δικαιώματα ,τυχόν απόπειρα ανατροπής τους ,έφερνε τους επίδοξους ανατροπείς αντιμέτωπους με όλη την κοινωνία. Αποκαλώντας τα όμως ατομικά,  προκαλεί την αδιαφορία των πολλών να υπερασπιστούν δικαιώματα που αφορούν ένα τυχαίο άτομο.
Αφού πέρασε αυτό το τεστ, δημιουργήθηκε το επόμενο ρήγμα. Αντικαταστάθηκε με σειρά πολιτικο-οικονομικών τεχνασμάτων ο όρος ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον ορο ΑΓΟΡΑ και ΑΓΟΡΕΣ κρύπτοντας τους πραγματικούς παίχτες των αγορών, που ήταν γνωστοί ως κερδοσκόποι και αδίστακτοι ληστρικοί «επενδυτές» τύπου Ροθτσάϊλντ και άλλοι! Σε όλο αυτό το παιχνίδι εξαγοράστηκαν πολιτικοί, ΜΜΕ, Αυτοδιοικητικοί, Συνδικαλιστές ακόμη και εκκλησιαστικοί παράγοντες, που πλέον σήμερα χρησιμοποιούνται και ως πολιορκητικός κριός της «μοχλευόμενης» ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!
Αυτά περιληπτικά για το «μότο» της ενορχήστρωσης της τελικής επίθεσης την οποία σήμερα βιώνουμε και οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουμε τι μας συμβαίνει ώστε παρακολουθούμε σαν υπνωτισμένοι τη φορά των πραγμάτων και ούτε που διανοούμαστε να βρούμε τρόπους αντίστασης. Όμως για τέτοιες καταστάσεις έχουμε προειδοποιηθεί επαρκώς. Πρόσφατα από διανοητές όπως ο Τσόμσκυ η Κλάϊν κ.α αλλά το κυριότερο είναι ότι έχουμε προειδοποιηθεί τουλάχιστον οι Ορθόδοξοι από αιώνες μέσω προφητειών αγίων ανθρώπων ακόμα και από αυτή την ίδια την «Αποκάλυψη» του Ευαγγελιστού Ιωάννου. Όμως οι σκοτεινές δυνάμεις που επιβάλουν την «παγκοσμιοποίηση», δουλεύοντας μεθοδικά , φρόντισαν να εξαλείψουν από το νου των ανθρώπων, διδασκαλίες και προειδοποιήσεις ότι θα συμβούν γεγονότα σαν αυτά που ζούμε σήμερα. Προκειμένου να διαγράψουν από την μνήμη και το «οπτικό πεδίο» των ανθρώπων ,τις μαύρες μέρες που μας ετοιμάζονται από τους κρυπτόμενους εγκληματίες του χρήματος και του σιωνιστικού σχεδιασμού, έδωσαν στο εύκολα αποπροσανατολιζόμενο λαό το είδος που θα τον «ξεγελούσε». Έτσι μας κατέκλεισαν με «ποταμούς» χυδαιότητας ,ανηθικότητας, ανεντιμότητας, εγκληματικότητας, αριβισμού ,ασέβειας προς τα πάντα και βέβαια κατάλυσης των παραδοσιακών αξιών των πάλαι ποτέ Χριστιανικών κοινωνιών!
Για όλα αυτά είχαμε έγκαιρα προειδοποιηθεί από αποκαλύψεις που περιέχονται στο εγχειρίδιο «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών Της Σιών», τα οποία με συνοπτικές διαδικασίες και  μία «προβληματική δικαστική απόφαση» ,αμέσως μετά την λήξη του Β! Παγκόσμιου πολέμου,και υπό τον συναισθηματισμό του άριστα προπαγανδισμένου «ολοκαυτώματος», εξοβελίστηκε ως τάχα «πλαστό», που όμως επαληθεύεται μέχρι κεραίας! Παρόλα αυτά όμως εξακολουθεί να αγνοείτε και αυτό και οι προειδοποιήσεις που περιείχε και προϊδεάζουν για όσα θα συνέβαιναν και θα συμβούν! Επειδή όμως είναι αντίθετα με τη βόλεψή μας προτιμάμε να τα αγνοούμε, δικαιώνοντας τα «κοράκια» των συναγωγών που μεθοδικά οργάνωσαν την υποταγή του κόσμου, όπως έλεγαν τα «διαψευσμένα» πρωτόκολλα!!!
Σήμερα μια δράκα παγκόσμιων κακοποιών που ελέγχουν, μέσω εξαγοράς, το παγκόσμιο πολιτικό σύστημα το οποίο κινείται στη λογική της «Δύσης», επιχειρούν να κάμψουν τις τελευταίες αντιστάσεις, όχι πλέον με τις προηγούμενες τακτικές, γιατί εκπνέουν οι προθεσμίες που είχαν τεθεί, αλλά με αιματηρές επεμβάσεις τύπου βομβαρδισμών Σερβίας, Ιράκ ή επεμβάσεων τύπου Λιβύης ή Συρίας! Παράλληλα επειδή δεν έχουν καταφέρει να εντάξουν στη λογική τους τη Ρωσία , επιχειρούν να την «αιχμαλωτίσουν» μέσω εγκλωβισμού με όργανα τους Τσετσένους, τους Ουκρανούς Ναζί και τους πρώην Σοβιετικούς «συμμάχους»  τις κυβερνήσεις των οποίων η ΣΙΑ και οι παρόμοιες Αμερικάνικες υπηρεσίες έχουν αιχμαλωτίσει με τις μεθόδους της εξαγοράς και της προδοσίας! Αν όλα πάνε καλά στο σχέδιο των Αμερικάνων Εγκληματιών του κεφάλαιου και των Σιωνιστών που το ελέγχουν, εκτιμούν ότι θα έχει διαμορφωθεί το εποπτικό υλικό του παραδειγματισμού και των Κινέζων, εναντίον των οποίων έχουν ήδη αρχίσει οι προειδοποιητικές επιχειρήσεις!
Και ενώ όλα βαδίζουν με τρόπο που έχουμε προειδοποιηθεί , εμείς καθεύδουμε και εξυπηρετούμε τις απαιτήσεις των δημίων μας με κυβερνήσεις που ξεθεμελιώνουν τα θεμέλια του Έθνους μας με ανδρείκελα τύπου Φίλη, Αναγνωστοπούλου, Ρεπούση ακόμα και Τσίπρα , Καμένου και των μεταγραμμένων από το ΠΑΣΟΚ, έχοντας πάντα έτοιμη την δεξιά «εφεδρεία» αλλά και τα «αποκόμματα» τύπου Φωφο-ΠΑΣΟΚ και Λεβεντο-Ποτμιτών, για αποτροπή κάθε απροόπτου!!! Ο Λαός, που κάποτε τον έλεγαν και περήφανο, δρέπει της «δάφνες» των «στημένων αγώνων» του στον προθάλαμο του σφαγείου του! Έτσι ώστε να εξασφαλιστεί και η συμμετοχή του, όπως και στο δημοψήφισμα του ΣΥΡΙΖΑ, για το επικήδειο μνημόνιο! Όλα αυτά στο μύλο του πολιτικά «ορθού» και του «ανήκομεν εις την Δύσιν!» κάποιων Εθνοκαπήλων που τους είπαν και «εθνάρχες» ελείψει  πραγματικών ΕΘΝΑΡΧΩΝ! Ας ψαχτούν καλά όσοι θα δυσαρεστηθούν από την σκληρότητα της αποστροφής, όταν μάλιστα είναι και επακόλουθη των αποτελεσμάτων των «επιτυχιών» των προσπαθειών που κατέβαλαν τάχα στο όνομα της ευημερείας της Χώρας ,με κλειστούς ακόμα τους φακέλους του Κυπριακού!!!
Ο Κόσμος λοιπόν είναι αιχμάλωτος του «όφεως» (αξέχαστε Ψαρουδάκη) και η Ελλάδα προδομένη από την ετυμηγορία του Λαού της που μεθοδεύτηκε έτσι από την συναλλαγή του πολιτικο-συνδικαλιστικού συρφετού με το οικονομικο-επιχειρηματικό ληστρικό κατεστημένο, δρώντων αμφοτέρων με απαράμιλλη  αντεθνική αποτελεσματικότητα! Μήπως φτάσαμε στο «μη παρέκει…»;             


Κωνσταντίνος Ελάχιστος  
                                                                                                                                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου